AGISA 2.000

Les inversions realitzades al fons podran esser de renda fixa o de renda variable sense límit, depenent de l’evolució dels mercats. El fons pot arribar a estar totalment invertit en renda fixa o en renda variable, depenent dels factors econòmics del moment, si be per el seu caràcter de fons mixte sempre podran existir posicions majors o menors de renda fixa i/o variable.
 
Aquest fons d’inversió esta adreçat a clients que vulgui invertir, fonamentalment en actius de renda fixa, i que vulguin aprofitar-se de les ocasions que poden sorgir en actius de renda variable, per tal d’incrementar la seva rendibilitat.
 
L’horitzó mínim recomanat d’inversió en Agisa 2000, F.I. es de 3 anys.
 
Agisa 2000 es un fons d’inversió mixte, amb un fort component de flexibilitat al moment d’efectuar les inversions, per lo que en moments de caiguda dels actius de renda variable, i malgrat un risc d’exposició al mercats borsaris, aquest risc serà inferior a aquells fons que inverteixen fonamentalment en renda variable.
 
Al invertir el fons un màxim de 15% del seu patrimoni en un sol emissor, no existeix un risc elevat d’incompliment de les obligacions de pagament i/o fallida del emissor.
 
El fons pot invertir en actius diferents a l’euro per lo que existeix un risc de canvi de divisa.


 

Documents

Dossier TŔcnic
Prospecte Complet
Reglament Fons
Informe de Gestiˇ Trimestral 300620
Informe de Gestiˇ Trimestral 300920
Informe de Gestiˇ Trimestral 310321