AGISA DIVISES

Les inversions realitzades al fons seran, fonamentalment, en títols de Renda Fixa considerats als mercats internacionals de màxima solvència i seguretat en el que es refereix al cobrament dels interessos així com del principal. El fons també podrà comptar entre les seves inversions amb valors de Renda Variable o, inversions en altres OIC (aquestos OIC tenen d’estar sotmesos a una regulació assimilable als cotitzats per estats membres de l’ OCDE o a la normativa andorrana vigent).
 
Aquest fons d’inversió esta adreçat a clients que vulgui invertir en actius de renda fixa, emesos en divises, fonamentalment en dòlars americans.

L’horitzó mínim recomanat d’inversió en Agisa Divises, F.I. es de 3 anys.
 
Degut a que el fons pot invertir fins a un 35% del seu patrimoni en títols d’un sol emissor, i malgrat el control que efectua la gestora de l’evolució d’aquestos títols, en moments d’incertesa econòmica, el risc pot esser elevat.
 
El fons inverteix en actius emesos en divises diferents a l’euro, fonamentalment en dòlars americans, per lo que el risc de canvi es elevat per aquells clients que la seva moneda de referència sigui el euro.

 

Documents

Dossier TŔcnic
Prospecte Complet
Reglament Fons
Informe de Gestiˇ Trimestral 300620
Informe de Gestiˇ Trimestral 300920
Informe de Gestiˇ Trimestral 310321