Gestió i Assessorament Especialitzat

El nostre equip de Wealth Managers i gestors d’inversions compta amb una mitjana de 25 anys d’experiència en el món financer.

Llegir +

Som la gestora més antiga d’Andorra

Vam néixer al 1984 amb l’objectiu d’assessorar i donar el millor servei als nostres clients. Oferim serveis d’assessorament financer especialitzat sense necessitat de canviar d’entitat financera i jurisdicció.

Assessorament financer personalitzat

Creació de carteres a mida i sempre tenint en compte les necessitats de cada client o família.

Planificació financera

Sempre amb un horitzó d’inversió a llarg termini, elaborant un pla detallat tenint en compte els teus objectius.

Gestió discrecional

Deixa les teves inversions a les nostres mans i prendrem les millors decisions d’inversió.

Gestió àgil i independent

Rapidesa a la toma de decisions. Gestió independent, amb l’absència de conflictes d’interès i aplicant un model d’arquitectura oberta.

Transparència

Des del primer dia amb tota la informació sobre procediments i costos.

Servei actiu

Aconseguint les millors condicions econòmiques.

Diversificació global

Diversificació sectorial, per geografia i tipologia de producte.

Creació de valor

Resultats demostrables i mesurables. La tranquil·litat d’un estil d’inversió consistent. La excel·lència en l’atenció al client i el servei.

Assessorament

Assessorament integral mitjançant entitats col·laboradores.

FAQ

A través de qualsevol entitat bancària andorrana o be posant-se en contacte amb nosaltres a agisa@andorra.ad per donar-se d’alta com a client.
A tots dos serveis es realitzarà un estudi previ de la teva situació, necessitats i objectius d'inversió. Al servei d'assessorament, el teu assessor formularà un informe de recomanacions personalitzades que tu mateix podràs executar o no per conformar la teva pròpia cartera financera. A l'assessorament tu prens les decisions finals sobre la teva cartera financera. Tu decideixes el rumb de les teves inversions. Al servei de gestió de carteres, Agisa ostenta els poders perquè, basat en el teu perfil de risc, materialitzi directament en el teu nom les operacions que consideri oportunes. En tots dos casos tindràs un seguiment periòdic de les inversions.
Ho podràs consultar al Prospecte Complet i se t'informarà en el moment de la subscripció. Per norma general, el mínim d'inversió serà de 1 participació. Els fulletons els trobareu a la pàgina específica dedicada a cada fons.

Entitats Col·laboradores

*Interactive Brokers no està afiliat a AGISA ni al seu lloc web, i no avala ni recomana cap informació o consell proporcionat per AGISA.

Contacte

Av. Carlemany, 65 3r B
Escaldes - Principat d'Andorra

Telèfon

+376 861 090

Tens dubtes?