Blog de notícies i consells sobre inversions i finances

Últimes entrades del bloc

25-07-2023

Residència Passiva a Andorra

En aquest article del Blog analitzarem els canvis que han ocorregut en el marc normatiu dels residents passius a Andorra, els requisits que han de complir i les diferents oportunitats d'inversió disponibles.
 

20-06-2023

Invertir a Andorra

El Principat d'Andorra és un país sobirà situat entre Espanya i França, conegut per la seva bellesa natural i el seu sistema fiscal avantatjós. Ofereix un entorn favorable per a la llibertat d'inversió i compta amb normes homologades que brinden seguretat jurídica als titulars d'inversions.

11-05-2023

¿Què és la gestió de carteres?

Creiem que la gestió de carteres és clau per a aconseguir una inversió exitosa. En aquest artícul, us explicarem qué es la gestió de carteres, com funciona i per qué és important confiar en un gestor de carteres experimentat.

30-03-2023

Asset Management: Què es i com funciona?

A Agisa, la nostra especialitat és l'Asset Management o gestió d'actius. Però, què és exactament la gestió d'actius? La gestió d'actius és un procés d'inversió que consisteix a administrar actius, com ara accions, bons i altres actius financers, amb l'objectiu de maximitzar el rendiment de la inversió tenint en consideració la gestió responsable del risc.

07-09-2023

Com començar a invertir: les claus que hauries de saber

En aquesta entrada del Blog descobriràs quins són els primers passos per a invertir els teus diners, de quina manera fer-ho i els rendiments què podria generar la teva capital. Aprendràs l'efecte multiplicador de l'interès compost i de quina manera pot ajudar a fer créixer el teu patrimoni a 10-15 anys vista.