Blog de notícies i consells sobre inversions i finances

Últimes entrades del blog

06-02-2024

Perspectives d'Inversió i Negoci a Andorra: L'Esdeveniment Meeting Point 2024

FundsPeople presenta la seva Segona Edició Anual a Andorra
FundsPeople, referent en el món de la gestió d'actius i banca privada, es complau a anunciar la segona edició del seu esdeveniment anual al Principat d'Andorra. Sota el nom de Meeting Point Andorra 2024, aquesta jornada està dissenyada per a oferir als professionals del sector una visió detallada sobre les perspectives d'inversió i negoci en el mercat actual.

29-01-2024

ETFs: Tot el que necessites saber per a invertir en ells

En el complex món de les inversions, cada vegada més persones busquen opcions que els permetin diversificar la seva cartera de manera eficient i rendible. Per això, els ETFs, o Fons Cotitzats, s'han convertit en una opció popular en el món financer guanyant-se un lloc destacat com una alternativa accessible i atractiva per als inversors.

18-10-2023

Quins impostos existeixen a Andorra?

Creiem que has de conèixer què fa favorable al sistema fiscal d'Andorra. En aquest article t'expliquem com podria afectar-te els impostos que existeixen en l'actualitat al Principat d'Andorra i conèixer els beneficis per a tu i la teva empresa.

07-09-2023

Com començar a invertir: les claus que hauries de saber

En aquesta entrada del Blog descobriràs quins són els primers passos per a invertir els teus diners, de quina manera fer-ho i els rendiments què podria generar la teva capital. Aprendràs l'efecte multiplicador de l'interès compost i de quina manera pot ajudar a fer créixer el teu patrimoni a 10-15 anys vista.

25-07-2023

Residència Passiva a Andorra

En aquest article del Blog analitzarem els canvis que han ocorregut en el marc normatiu dels residents passius a Andorra, els requisits que han de complir i les diferents oportunitats d'inversió disponibles.
 

20-06-2023

Invertir a Andorra

El Principat d'Andorra és un país sobirà situat entre Espanya i França, conegut per la seva bellesa natural i el seu sistema fiscal avantatjós. Ofereix un entorn favorable per a la llibertat d'inversió i compta amb normes homologades que brinden seguretat jurídica als titulars d'inversions.

11-05-2023

¿Què és la gestió de carteres?

Creiem que la gestió de carteres és clau per a aconseguir una inversió exitosa. En aquest artícul, us explicarem qué es la gestió de carteres, com funciona i per qué és important confiar en un gestor de carteres experimentat.

30-03-2023

Asset Management: Què es i com funciona?

A Agisa, la nostra especialitat és l'Asset Management o gestió d'actius. Però, què és exactament la gestió d'actius? La gestió d'actius és un procés d'inversió que consisteix a administrar actius, com ara accions, bons i altres actius financers, amb l'objectiu de maximitzar el rendiment de la inversió tenint en consideració la gestió responsable del risc.