Serveis Financers i d'Inversions de Gran Qualitat

El nostre objectiu és ser el millor proveïdor de solucions d'inversió adaptant-nos a les vostres necessitats reals i creant relacions a llarg termini.

La nostra proposta de gestió de patrimonis posa a la disposició una oferta flexible de solucions que dona resposta a les particularitats individuals de cadascun dels nostres clients.

En 38 anys de trajectòria ens hem transformat per adaptar-nos a un món que no s'atura. Combinem tecnologia i experiència per oferir-vos solucions d'inversió que resolguin les vostres necessitats específiques, a través d'una visió global i un profund coneixement dels diferents actius financers.

Portem més de 3 dècades fidels a un estil d'inversió que ens ha donat la credibilitat i la confiança dels nostres clients gràcies a:

  • Resultats demostrables i mesurables.
  • La tranquil·litat d’un estil d’inversió consistent.
  • L'excel·lència en l’atenció al client i el servei.

El nostre servei de Wealth Management atén els objectius i les aspiracions de cada client. Treballem amb independència i en règim d'arquitectura oberta, sempre per adaptar-nos a tu al màxim i poder oferir-te la millor opció.

Com a tret distintiu, a Agisa podràs escollir on dipositar el teu patrimoni, ja que treballem amb diferents jurisdiccions financeres.

map
card
Asset Management
Més info
card
Wealth Management
Més info