Asset Management: Què es i com funciona?

El procés de gestió d'actius s'enfoca a prendre decisions d'inversió informades i ben fonamentades que maximitzin el rendiment mentre es minimitza el risc. A Agisa, treballem amb els nostres clients per a oferir-los Fons d'Inversió o dissenyar carteres d'inversió personalitzades que s'ajustin als seus objectius d'inversió, tolerància al risc i necessitats de liquiditat.


¿Com funciona la gestió d'actius a Agisa?

Com a Societat Gestora d'Organismes d'Inversió Col·lectiva (SGOIC) des d'Agisa tenim la potestat de crear, administrar i gestionar vehicles d'inversió col·lectiva de tal manera que tenim a la disposició dels nostres clients Fons d'Inversió amb diferents enfocaments i nivells de risc. Les necessitats dels nostres inversors no tenen per què encaixar amb els fons d'inversió, on les inversions estan definides en una política molt precisa. Per aquest motiu, destaquem el servei exclusiu de gestió discrecional de carteres com una tasca minuciosa i d'alt valor afegit.

A Agisa, el procés de construcció de carteres comença amb una avaluació completa dels objectius d'inversió, el perfil de risc i les necessitats de liquiditat del client. Amb aquesta informació, treballem amb el client per a dissenyar una cartera d'inversió personalitzada que s'ajusti a les seves necessitats úniques.

A mesura que la cartera es desenvolupa i evoluciona, monitorem constantment el rendiment i el risc de cada actiu. Fem ajustos en la cartera segons sigui necessari per a assegurar-nos que es mantingui en línia amb els objectius d'inversió del client.

A Agisa, entenem la importància de la transparència i la comunicació amb els nostres clients. Per aquesta raó, proporcionem informes de rendiment detallats als nostres clients.

Per què triar la gestió d'Agisa?

A Agisa, ens esforcem per proporcionar una experiència d'inversió excepcional als nostres clients. Aquí hi ha algunes raons per les quals els nostres clients confien en nosaltres per a gestionar els seus actius:

  1. Experiència: Amb més de 39 anys d'experiència en la gestió d'actius, el nostre equip d'experts en inversions té el coneixement i l'experiència per a dissenyar i administrar carteres d'inversió efectives.
  2. Personalització: Entenem que cada client té necessitats d'inversió úniques. Per aquesta raó, treballem amb cada client per a dissenyar una cartera d'inversió personalitzada que s'ajusti als seus objectius d'inversió, tolerància al risc i necessitats de liquiditat.
  3. Transparència: A Agisa, valorem la transparència i la comunicació oberta amb els nostres clients. Proporcionem informes de rendiment detallats i ens reunim regularment amb els clients per a discutir el progrés de la seva cartera.
  4. Disciplina d'inversió: A Agisa, seguim una disciplina d'inversió rigorosa i ben fonamentada. El nostre enfocament d'inversió a llarg termini i la nostra selecció d'actius acuradament avaluats ens permeten maximitzar el rendiment de la cartera mentre es minimitza el risc.

Quins són els beneficis de la gestió d'actius?

La gestió d'actius ofereix diversos beneficis als inversors, incloent:

  1. Diversificació: En invertir en una varietat d'actius, la gestió d'actius ofereix una forma efectiva de diversificar una cartera d'inversió. La diversificació ajuda a reduir el risc d'una cartera, ja que els actius individuals poden reaccionar de manera diferent de les condicions del mercat.
  2. Accés a oportunitats d'inversió exclusives: Com a gestors d'actius, tenim accés a oportunitats d'inversió exclusives que poden no estar disponibles per als inversors individuals. Aquestes oportunitats poden incloure inversions en empreses emergents, fons de cobertura i altres actius sofisticats.
  3. Gestió professional: En confiar en la gestió d'actius a un equip de professionals experimentats, els inversors poden estar segurs que els seus actius estan sent administrats de manera efectiva i es prenen decisions d'inversió informades.
  4. Estalvi de temps i esforç: La gestió d'actius permet als inversors delegar l'administració de la seva cartera a un equip de professionals. Això pot estalviar temps i esforç, ja que els inversors no han d'investigar i seleccionar actius individuals per si mateixos.


FAQs

Qui pot beneficiar-se de la gestió d'actius?
Qualsevol persona des de 100¤ podria comprar un Fons d'inversió, ja sigui un inversor individual o una empresa, i aquells amb un patrimoni més elevat superior als 250.000¤ podria beneficiar-se de la gestió patrimonial personalitzada.

Quina diferència hi ha entre la gestió d'actius i la gestió de patrimoni?
La gestió d'actius i la gestió de patrimoni són dos conceptes diferents. La gestió d'actius s'enfoca en l'administració d'un vehicle o fons d'inversió que incorpora uns títols o actius financers i segueix una política d'inversió, mentre que la gestió de patrimoni s'enfoca en l'administració d'una cartera individual per a un client concret on els actius són titularitat d'una persona.

Com puc saber si la gestió d'actius és adequada per a mi?
La gestió d'actius pot ser adequada per a qualsevol persona que estigui buscant maximitzar el rendiment de la seva inversió mentre minimitza el risc. Si no té el temps o l'experiència necessaris per a gestionar la seva pròpia cartera, o si desitja una cartera personalitzada que s'ajusti a les seves necessitats úniques, la gestió d'actius pot ser una excel·lent opció per a vostè.

Com puc començar a treballar amb Agisa per a la gestió del meu patrimoni?
Per a començar, simplement contacti'ns i programarem una reunió presencial o en línia per a discutir els seus objectius d'inversió, tolerància al risc i necessitats de liquiditat. A partir d'aquí, treballarem amb vostè per a dissenyar una cartera d'inversió personalitzada i començar el procés de gestió d'actius.


Conclusió:

La gestió d'actius és un procés d'inversió que pot ser una excel·lent opció per als inversors que busquen maximitzar el rendiment de la seva inversió mentre minimitzen el risc. A Agisa, el nostre equip d'experts en inversions té l'experiència i el coneixement per a dissenyar i administrar carteres d'inversió personalitzades que s'ajustin a les necessitats i objectius únics de cada client. Amb la gestió activa de la cartera, la diversificació i la disciplina d'inversió rigorosa, els nostres clients confien en nosaltres per a ajudar-los a aconseguir els seus objectius d'inversió a llarg termini. Contacti'ns avui per a començar el seu viatge cap a la gestió efectiva d'actius.