Perspectives d'Inversió i Negoci a Andorra: L'Esdeveniment Meeting Point 2024

Oportunitats d'Inversió i Participants Destacats


Durant el matí del pròxim dimarts 27 de febrer, els assistents tindran l'oportunitat d'explorar les diverses oportunitats d'inversió que presenta el mercat per als pròxims mesos. Destacades gestores com BlackRock i MFS actuaran com a gestores diamond de l'esdeveniment, mentre que Eurizon i Bellevue seran les gestores gold. Així mateix, Casis & Lacambra s'uneix com a patrocinador legal d'aquesta trobada, consolidant un ambient propici per a l'intercanvi d'idees i experiències.
 

Debat i Anàlisi sobre la Gestió d'Actius i Banca Privada a Andorra

La jornada inclourà debats entorn de la situació actual del negoci de gestió d'actius i banca privada a Andorra, de la mà de les principals signatures de gestió i assessorament del país. Serà una oportunitat única per a analitzar les tendències del sector, avaluar estratègies i compartir visions sobre el futur de la indústria al principat.
 

Programación

El Andorra Park Hotel será el anfitrión del evento, que se llevará a cabo desde las 8:50 a.m. hasta la 1 p.m.
El Meeting Point Andorra 2024 organizado por FundsPeople promete ser un evento enriquecedor y lleno de oportunidades para los profesionales dedicados a la gestión de activos y banca privada en Andorra.
8:50
9:10
Coffee de benvinguda
9:10
9:15
Discurs de benvinguda
9:15
9:55
Sessió Macro
André Themudo (BlackRock), Alejandro Sánchez Toledo (MFS), Jordi Riera Peraferrer (Andbank), David Macià (Creand Crèdit Andorrà) i Gerard Albà (Morabanc)
9:55
10:20
Sessió Legal
Explorant les Implicacions Legals de l'Acord d'Associació amb la UE en la Prestació de Serveis Financers a Andorra: L'Enfocament de Cases & Lacambra sobre la Indústria de Fons i Gestió d'Actius (Miguel Cases i Laura Nieto)
10:20
10:50
Debat perspectives negoci bancari andorrà
Marta Bravo (Andbank), Laia Grau Nadal (Creand Crèdit Andorrà) i Xavier Riestra (Morabanc)
10:50
11:20
Coffee Break
11:20
11:50
Sessió Renda Variable
Asís Maestre (Bellevue AM), André Themudo (BlackRock), Gonzalo Acha (AGISA), Jordi Sànchez (Creand Crèdit Andorrà) i Pedro Flores (Universal Gestio)
11:50
11:55
Dues idees d'inversió en renda variable per a 2024
Minuto de oro de Bellevue y BlackRock
11:55
12:25
Sessió Renda Fixa
Jorge Diaz (Eurizon), Alejandro Sánchez Toledo (MFS), Carles Figueras (Alkimia Capital), Albert Borràs (Andbank) i Ismael Pellicer (MoraBanc)
12:25
12:30
Dues idees d'inversió en renda fixa per a 2024
Minut d'oro d'Eurizon AM i MFS
12:30
13:00
Debat perspectives negoci amb signatures independents
Xavier Montané (AGISA), Xavier Torres (Kudo Invest), Maria Bacardi (Universal Gestio), Gilbert Saboya (Alfaquest Saboya Assessors) i Javier Tomé (Fimarge)
13:00 Cocktail

El Meeting Point Andorra 2024 organizado por FundsPeople promete ser un evento enriquecedor y lleno de oportunidades para los profesionales dedicados a la gestión de activos y banca privada en Andorra.